John van G


Een
John v Gcomplete make-upcollectie die altijd perfect bij je past
De John van G make-up collection is een grote en uniek collectie, waarbij je zelf decoratieve kleuren kunt uitzoeken. Verstandig, prettig voor de portemonnee en handig, want je kunt altijd zelf het palet samenstellen.

Een bijzondere make-up collection
John van G is een make-up collectie met een breed assortiment en constant bezig met nieuwe ontwikkelingen in kleur en uitvoering. Zo kun je de magnetische kleurblokjes oogschaduw, blusher, compactpoeder en foundation in jouw favoriete kleuren zelf uitzoeken. En is er een kleur op of wilt je eens iets anders, dan koop je eenvoudig een of meerdere nieuwe blokjes, zodat jouw beautykit altijd past bij uw stemming of kleding.
Daarnaast heeft het assortiment van John van G een verscheidenheid aan lippenstift, lipgloss, mascara, kajal potlood, camouflagestick, losse poeder, wenkbrauwpoeder en nagellak.

Herome

Herôme

Je handen en nagels zijn je visitekaartje!
Zorg er daarom voor dat je je nagels in goede conditie houdt door de juiste verzorgingsproducten te gebruiken. Voor de verschillende nagelcondities zijn speciale producten ontwikkeld.

Al 30 jaar is Herôme toonaangevend op het gebied van hand- en nagelverzorging.
Geen loze praatjes, maar goede producten waarvan de werking is aangetoond.

Maybelline

 

MaybellineMaybe she’s born with it. Maybe it’s Maybelline
In 1915 richt T.L. Williams het familiebedrijf Maybelline Company op.
Het bedrijf is vernoemd naar zijn zus Maybel, die voor het oorspronkelijke idee zorgt, om producten te gaan produceren en verkopen waarmee je makkelijk je wimpers donker kunt maken. Geïnspireerd door de catwalk zorgt Maybelline dat vrouwen een statement kunnen maken en nieuwe looks kunnen ontdekken. Door innovatie en wetenschappelijke formules te combineren met de laatste trends op de catwalk kun jij elk moment van de dag stralen.