NaturTint

 

NaturtintNatuurlijke haarkleuring, ook voor jou!
De haarverfproducten van NaturTint zijn vrij van ammoniak, resorcinol en parabenen en bevatten voornamelijk natuurlijke ingrediënten. Deze haarverf beschermt het haar, geeft een natuurlijke glans en is niet getest op dieren.

Tints of Nature

 

Tints of NatureNatuurlijke haarkleuring
Tints of Nature is de eerste en enige lijn van langdurige permanente haarverf op de huidige markt die gecertificeerde organische ingrediënten bevat die geproduceerd zijn middels het gebruik van een geavanceerde formule met natuurlijke ingrediënten om al het grijze haar te dekken.
De unieke mix van natuurlijke extracten en Vitamine E & C, gecombineerd met van planten afkomstige conditioners zullen daadwerkelijk het haar versterken, beschermen en bevochtigen terwijl je het haar kleurt.
Parebenen-vrij, bevat gecertificeerde organische ingrediënten, bevat geen ammonia of ammoniavervangers (ammonia laat de haarschacht opzwellen en brengt schade toe).
Bevat geen recicornol (pigment) nonoxynol (agressief wasmiddel).
Tints of Nature PH-uitgebalanceerde shampoo en conditioner (probeersachets zijn in de verpakking ingesloten). voorkomen kleurverdoffing en geeft het haar zijn natuurlijke glans en gevoel.
Gebruikt farmaceutische peroxide (hoogste in kwaliteit en de meest milde soort).
Heeft het laagst mogelijke percentage PPD’s (paraphenylenediamines-pigment) en is vervaardigd op natuurlijke basis.