Ben jij klaar voor de lente?

By 18 maart 2017 Blog No Comments

‘Nog efkes en dan zit alweer de linte in de lôch
Dan ligge de jônge flotse weer te piëpe in d’n bôch
Dan plökke weej weer veldboeketjes
en de maedjes laupe lôchtig in eur zomerkledjes
Nog efkes en dan zien we weer zoë wiëd
dan zien we weer ôs wintertiëne kwiët…’

Een liedje dat vooral met Vastenoavend veel gezongen wordt/werd maar dat eigenlijk gewoon over het o zo fijne gevoel van een aankomende nieuwe lente gaat. Wie kijkt er na de winter níet naar uit om weer de dikke jas weg te hangen, naar buiten te kunnen gaan en de zon te voelen? Lentekriebels, de voorjaarsschoonmaak en het voornemen om ons lichaam ook weer eens even onder handen te nemen. Goed voor gezondheid én geest! Heb je even? Het vraagt slechts zeven dagen van je tijd.

Lentekuur 2017
De lentekuur van A. Vogel is bedoeld om de winter uit je lijf te schudden en je lijf voor te bereiden op de lente. Energiek en vol gezonde en goede moed een lange, mooie lente tegemoet.

Vera’s advies:

  • Meld je aan op avogel.nl/lentekuurJe ontvangt van tevoren het boodschappenlijstje en het weekmenu in je mailbox, zodat je de ingrediënten in huis kunt halen om de maaltijden te bereiden.

  • Tijdens de Lentekuur krijg je elke dag een mail met het recept, praktische adviezen en tips voor een gezonde leefstijl

  • Deelname aan de Lentekuur is gratis!

  • Je kunt starten op 20 maart, schrijf je in voor 17 maart. Je kunt ook starten op 27 maart, schrijf je dan in voor 24 maart

  • Haal bij Vera je lentekuurpakket met 15% korting

Wat is de bedoeling van de Lentekuur?

Na een winter vol stamppotten en goed gevulde maaltijdsoepen is het tijd om onze voeding langzaamaan aan het naderende seizoen aan te passen. Gezonde voeding is de basis voor een fit en energiek gevoel. Weet je nog wat de basis was? Hoe ziet een gezond eetpatroon eruit? Zie je door de bomen het bos nog als je alle voedingsadviezen uit de media naast elkaar legt? A. Vogel wil je met de Lentekuur laten zien hoe makkelijk, snel en simpel gezond eigenlijk kan zijn. In zeven dagen tijd kun je die basis weer even verstevigen en de lente gezond en gemotiveerd verwelkomen. Het voedingsaanbod zal weer steeds groter worden, de verse producten van eigen bodem komen weer in de schappen en kunnen van je lentekuur een lentefeest maken…..een feest dat kan duren tot het einde van de zomer als het moet 😊.

Iedereen die zin heeft in de lente hand omhoog……iedereen die wel een boost kan gebruiken naar de website van de lentekuur en dan door naar Vera voor het lentekuurpakket met leuke korting!

 

 

About Lynda Hovens