De natuurdrogist serVEERt…

By 5 november 2016 Blog No Comments

Of moet ik zeggen serVIERt? De komende twee maanden staan er genoeg feestelijkheden op de agenda en die worden natuurlijk allemaal, helemaal in stijl, gevierd!
We vieren o.a.:

Sintermerte
De gezelligheid van de lange avonden kunnen we meteen al aanstaande dinsdag vieren tijdens Sintermerte! Lampionnen, zingende kinderen, vuur, warmte, gezelligheid, oliebollen en snoep! Als je kinderen hebt heb je maar één taak….zorgen dat er een lampion met stokje is. Bij de natuurdrogist kun je ze nog snel even halen als je er nog geen hebt. Ook als je geen kleine kinderen meer hebt is het leuk om toch wat lampionnen op te hangen bij je voordeur. Wel zo gezellig als het grut allemaal komt zingen.

Ladiesnight
We schreven er een voorgaande keer al over. A.s. woensdagavond is er bij Interchalet weer de gezellige Ladiesnight. Ook wij* zullen er staan met een gezellige stand met allemaal leuke, lekkere en fijne dingen. Voor dames natuurlijk maar zeer zeker ook dingen die geschikt zijn voor heren als cadeautje voor de aankomende feestdagen. Er zijn twee dingen die alleen de bezoekers van de Ladiesnight mee kunnen maken.

kerstkaartenvera1-small

  • Zo zullen de kerstkaarten met Grubbenvorster dialect er voor het eerst te koop zijn! Er zijn twee hele leuke en originele setjes kerstkaarten ontworpen die alleen bij ons te koop zullen zijn! De kaarten worden tijdens de ladiesnight voor het eerste ter verkoop aangeboden. Daarna zijn ze natuurlijk ook in de winkel verkrijgbaar.
  • We hebben een hele leuke beursaanbieding…..alleen voor de bezoekers van de Ladiesnight! Kom gewoon gezellig en laat je verrassen.

Sinterklaas
Dozen vol leuke Sinterklaascadeautjes zijn er binnengekomen! Allerlei leuke spulletjes van diverse kinderidolen staan alweer in het schap. Het inpakpapier hangt ook klaar dus inpakken hoef je ook niet meer zelf te doen! Als je nú al slim inkoopt grijp je straks niet mis (ik wil het gezegd hebben 🙂 ).

kerstkaartenvera2-small

kerstkaarten met grubbenvorster dialect


Kerstmis
Dat duurt nog even maar er wordt wel al druk gedacht over de aankleding van de winkel en etalage. Er worden al mooie decembercadeau’s bedacht en ja die kaarten natuurlijk….die kun je dus al kopen. Vroeg? Welnee! Nu koop je de allerleukste kaarten. Als je te lang wacht zijn de leukste overal weg en zul je moeten gaan staan graaien in zo’n ijzeren mand van een of andere budgetstore tussen de kaarten van vorig jaar. Je kent ze wel, die standaardkaarten van een euro voor 12 dezelfde 😉 . Dát bespaar je jezelf als je nu al de leukste kerstkaarten van de regio koopt! Op=Op, dat snap je.

Ergens tussen al die feestelijkheden door komt er nog een hele leuke klantenavond die verzorgd wordt door WELEDA. Wie, wat, waar en wanneer laten we je weten!

 

*waarom ik het over ‘wij’ heb? Ik mag mee! Vera, Judith en ik zullen samen de stand bemannen tijdens deze avond en daar héb ik zin in……

About Lynda Hovens