De Prins en de zak

By 22 januari 2016 Blog No Comments

Wat de Prins zegt…

Dit is niet het begin van een nieuw sprookje maar een gevalletje “hoort u het ook eens van een ander!”. Ik citeer (waarschijnlijk overbodig want jullie lazen het natuurlijk allemaal al) uit de HALLO die we gisteren kregen.

Op de vraag hoeveel uur Prins Peter denkt te kunnen slapen tijdens de carnaval geeft hij als antwoord;
“…………En als ik me dan een keer niet helemaal fit voel heb ik het geluk dat mijn adjudant eigenaar is van de DIO-drogist hier in Grubbenvorst. Dus heeft hij altijd wel een middeltje bij de hand om mij op de been te houden met deze dagen”.

The man is só right! Vorige week kon je al lezen dat er inderdaad middeltjes zijn om je te ondersteunen. Mij willen jullie dan misschien niet meteen geloven maar als de Prins het zegt……

Alleen maar voordelen

Ik snap het wel, als je nog niet zo bekend bent met het assortiment van een Natuurdrogist en altijd je eigen vertrouwde merk hebt gehad stap je niet zomaar over. In dit geval zitten er alleen maar voordelen aan voor je als je de overstap toch durft te wagen. Geen chemische rommel meer aan/in je lijf, geen schadelijk afval dat uiteindelijk in ons milieu terecht zal komen en moderne producten op de koop toe!

gezonde voedig, natuurlijke verzorgingsproducten

Als je twijfelt over een gezond product, biologisch verzorgingsproduct of ecologisch poetsmiddel (al had je dat laatste ook al eens gratis kunnen proberen), kunnen we je dan nu een beetje paaien? Je kunt aankomende week (bijna*) alles tegen een leuke prijs uitproberen! Vandaag of morgen valt namelijk de ACTIEZAK op je deurmat en die mag je gaan vullen. Op alles wat erin past krijg je 20% korting! Enig idee hoe dat op kan lopen en wat je dan dus allemaal eens kunt proberen?  Ik raak ‘m altijd kwijt, ik geef het eerlijk toe maar het is niet écht erg! (Riep zij zonder te weten of dat echt zo is…) Reservezakken in de winkel dus geen enkel excuus om níet te shoppen!

boek rens kroes, gezonde voeding, natuurlijke verzorgingsproducten

Je denkt er even aan dat de winkel maandag en dinsdag gesloten is i.v.m. Gekke Maondaag? Vanaf woensdag kun je er weer gewoon terecht en kun je ook meteen de foto’s van die Gekke Maondaag gaan bekijken en kopen. (En nee, ook al past ‘ie royaal in de actiezak, je krijgt er geen korting op).

Iedereen die naar de finale van het LVK gaat vanavond, veel plezier! (Mocht je nog last minute schmink-stress hebben, er liggen nog genoeg leuke kleuren op de schminktafel in de winkel) Björn en het APC wens ik natúúrlijk succes, zet ‘m op en breng Bertha mee naar huis!

Party on…

Ik ging met een korte omweg naar huis. Via Bakkerij Engels om precies te zijn voor deze overheerlijke extra feestelijke chocolade bollen! Niks “gezonds” aan maar soms……..

chocolade bollen

…..soms moet je gewoon even mee met de “flow”….. ALAAF!

 

 

* Cadeaubonnen/ Loterijen * Geneesmiddelen * Louis Widmer * Tassen, lederwaren, shawls, brillen en bijoux vallen niet onder de actiezakactie en je krijgt geen korting over korting. De actiezak kun je gebruiken van 27 tm 31 januari 2016

About Lynda Hovens