Over gekleurde nagels, verzorgingstips én leuke acties!

By 6 mei 2016 Blog No Comments

30 vingers en 30 tenen, dat zijn 60 nagels die strak in de kleur gehouden moeten worden hier in Huize H. Enig idee hoeveel nagellak dat is? Inmiddels kan ik wel zeggen dat we een serieuze voorraad nagellak hebben (en toch kan er altijd nog een flesje bij) van diverse merken en dat we dus best een soort van “vakkennis en productkennis “ hebben opgedaan de afgelopen jaren. Welke nagellak jij het fijnste vindt is natuurlijk afhankelijk van een aantal dingen maar als je mij naar mijn favoriete merken vraagt rolt daar de volgende top 3 uit.

  1. Essie (sorry Vera, die heb je niet)
  2. Herôme (driewerf hoera want die heb je wel)
  3. Maybelline Superstay (check, die heb je ook)

Het eerste merk buiten beschouwing gelaten zal ik je zeggen waarom deze. Herôme heeft van die handige kleine flesjes en vaak nieuwe kleuren. Zo’n klein flesje heeft dus ook een klein prijsje en zo kun je nog eens een nieuw kleurtje kopen. Houdt prima! De Maybelline Superstay blijft ook inderdaad heel goed zitten en is lekker snel droog. Alle drie vind ik ze net zo goed, zo niet beter, dan een hele dure lak van bijvoorbeeld Chanel. Die laatste staat in diverse kleuren beeldig op de toilettafel maar wordt zelden tot nooit gebruikt.

 

We hebben eigenlijk niet zo gek veel geduld als het om nagels lakken gaat. En ook….besteden we te weinig tijd aan het verzorgen van nagels en vingers. Da’s natuurlijk niet slim want de nagellak zou de kers op de taart moeten zijn zeg maar. Nagellak staat het allermooiste (welke kleur dan ook) als je nagels en nagelriemen verzorgd en gezond zijn. Men beginne dus óók voor een mooie verzorgde hand bij het begin….de basis.

herôme nagelverzorging

Hoe verzorg je je nagels en nagelriemen goed?

Dát kan je best zelf! Herôme heeft niet alleen nagellak maar ook alles wat je nodig hebt om je nagels, vingers en handen goed te verzorgen. Alles wat je nodig hebt voor een goede thuismanicure vind je hier, en dat is ook allemaal in de winkel te verkrijgen of is snel te bestellen voor je. Je kunt vooraf bepalen wat de probleemzones van je nagels, nagelriemen en handen zijn en zo een persoonlijk handverzorgingspakket samenstellen.

herome verzorging

Doen:

  • Voldoende proteïne eten (vis, vlees, eieren, kiemgroenten) zodat je nagels lekker zullen(blijven) groeien.
  • Stop met nagelbijten!
  • Verwijder de oude nagellaklaag voordat je nieuwe gaat gebruiken. Niet stiekem kleine stukjes bijtippen want dat zie je altijd. Met de juiste remover (acetonvrij, Caring Nailpolish Remover) en nagellak is het echt bijna net zo snel gebeurd als dat bijtippen. Daarna durf je met een gerust hart je handen uit te steken en hoef je die gevlekte nagels niet te verstoppen.
  • Masseer je nagelriemen en duw ze voorzichtig terug met een ‘bokkenpootje’ (Cuticle Pusher) zodat je nagels beter kunnen ademen en dus ook beter kunnen groeien. Voorzichtigheid én verzorging (bv Cuticle Night Repair) is geboden want je nagelriemen zijn erg kwetsbaar!
  • Vijl je nagels….altijd! Knip ze niet want knippen zorgt voor kleine beschadigingen. De druk van de nagelschaar kan ervoor zorgen dat je nagelplaat gaat splijten. Een (glazen) vijl is je beste vriend!
  • Heb altijd een flesje (mini) Direct Desinfect bij je als je onderweg bent. Zo heb je altijd en overal niet alleen mooie handen maar ook schóne handen. (Handig als je op vakantie gaat)

eae70a883137abfb8bcfd9132b7a2837

Dan nu de échte leuke tips! 😉  Er zijn wat leuke acties van Herôme in de winkel!  Zo zijn de diverse maten glasvijlen (kleintje voor in je tas, altijd handig) extra leuk geprijsd. Koop er meteen twee want jij bent dat ding, net als ik, beslist ook vaker kwijt. Of geldt dat alleen voor mensen met dochters? 🙂 Niks zo irritant als wanneer je met een enorme haak aan je nagels loopt en je kunt je nagelvijl niet vinden. Dat terzijde.

Dan is er speciaal voor Moederdag een mooie Nail Whitener set te koop, inclusief toilettas voor nog geen tientje! Ook krijgt iedereen die een Herôme product koopt een One Minute Manicure sachet gratis! Dat ruik heerlijk en er zit meer dan genoeg in voor een keer of drie vier lekkere zachte handen.

Tot slot, en hier zie je hét voordeel als je elke week lekker meeleest, worden er maar liefst 3 hele mooie, zwarte Herôme tassen/shoppers verloot onder iedereen die dit artikel/blogbericht op Facebook leuk vindt én deelt!

 

 

About Lynda Hovens