Het roer om!

By 15 november 2015 Blog No Comments

“als dat wat je doet niet voldoet, doe dan wat anders”!

Nadat er een aantal jaren een “gewone” drogist op Kloosterstraat nummer 60 in ons dorp zat hebben de eigenaren Vera en Tim besloten dat het tijd werd voor een volgende stap, tijd om zich écht te gaan onderscheiden zeg maar. Want dat is immers de kunst én uitdaging voor een kleine ondernemer, je onderscheiden om zo dan weer aantrekkelijk voor de klant te zijn. De klantenkring hebben ze inmiddels goed opgebouwd en nu is het hét moment om de langgewenste stap te maken. Van een traditionele drogist naar Natuurdrogist.

Een natuurdrogist die je kan helpen met gezonde voeding bijvoorbeeld, en producten voor huid en haar die geen chemische stoffen bevatten. Lekkere (biologische) theetjes voor de gezellige momenten en alles wat maar met je persoonlijke verzorging te maken heeft. ( alle geneesmiddelen blijven ook , natuurlijk). Ook cosmetica en een lekker geurtje horen daarbij. Beauty & Health. Schoonheid van binnen straal je immers uit en alleen dán kun je die schoonheid dat laatste zetje geven met een leuk kleurtje en een fijn geurtje (en oké, incidenteel voor een moeilijke maandag…eerlijk is eerlijk ).

TheeHet assortiment wordt erg mooi (ik kreeg een sneakpeek in de indeling van de winkel) en absoluut passend bij trend van dit moment, bewuster leven. Nieuwsgierig? Ik ook, maar we zullen nog éven moeten wachten! Na het weekend is de winkel drie dagen gesloten zodat ze alles een beetje aan kunnen passen aan de nieuwe sfeer en natuurlijk alle artikelen strak op de schappen kunnen krijgen. Maar dan! Dan zal op donderdag 19 november om klokslag 9.00 uur de deur van de vernieuwde winkel openzwaaien en mag iedereen met eigen ogen gaan kijken dat er geen letter overdreven is hierboven!

Om het te vieren zal er donderdag, vrijdag én zaterdag een heerlijke huisgemaakte appeltaart te proeven zijn, én staat er een allereerste “proeverij” op jullie te wachten! De taarten worden gemaakt door Marion Gielen uit Sevenum die het grootste deel van de opbrengst van de door haar gebakken taarten doneert aan de Lourdesgroep Maas en Peel. Zij komen daarmee hun vrijwilligers tegemoet in de kosten die zij moeten maken om met de Lourdesgroep op reis te kunnen gaan. Ze kunnen niet zonder vrijwilligers dus een bijdrage in de kosten is zeer welkom!

Geen nood, de taart kost jullie niks maar als je dan toch op een van die drie dagen komt winkelen stop je toch zeker wel je wissel(klein)geld in het potje voor donaties? Doen hoor, krijg je het “proevertje” gratis. Waarvan akte!

19 november dus, 9.00 uur. Opening Vera Beauty & Health!

 

PS: onder ons, als die appeltaart , proeverij en je eigen nieuwsgierigheid je al niet over de streep getrokken hebben….ik hoorde iets over een verloting van supergave pakketten. Je hebt het niet van mij, gewoon gaan en zien wat er gebeurt…zou ík doen.

About Bart van Issum