Driewerf hoera voor de lente!

By 24 maart 2017 Blog No Comments

Hoera..hoera…hoera! 😊

Leve de lente, dat uurtje minder slapen aankomend weekend nemen we voor lief. Zeker als je weet dat het volgende week een heerlijke, zonnige, lenteweek wordt! Tijd voor een klein lentefeestje als je het mij vraagt! Alleen maar leuke en lekkere dingen deze week, dat mag best een keer. Een gezonde geest hoort immers ook bij dat gezonde lichaam en die geest … geniet van zo nu en dan wat extra’s.

Carrotcake zonder suiker
Ik maakte vorige week een carrotcake zonder suiker. Het recept vond ik bij Suus, een collega blogger uit Belfeld. Zij probeert een maand lang zonder suiker te leven maar gaat graag op zoek naar lekkere dingen die ze dan wel kan eten. Zo maakte ze in haar eerste week deze carrotcake. Lekker zoet en dat compenseert een beetje het ‘gemis’ 😊. Het recept vind je op haar blog. Het speltmeel, de wijnsteenbakpoeder, Stevia en walnoten koop je bij de Natuurdrogist en de rest heb je misschien wel in je koelkast! Tip van mij voor jou: meng de Stevia door de yoghurt (ik had volle kwark want deze yoghurt had J.L. niet in het schap staan) en zet ‘m in de koelkast om wat op te stijven. Smeer ‘m pas over je cake als deze helemaal is afgekoeld. Heerlijk voor het weekend!

 

 

Armcandy
Om de lente in te luiden…en je garderobe lekker op te fleuren, start er een hele leuk spaaractie in de winkel. Je kunt tien weken lang zegels sparen voor hippe armbandjes. Je krijgt bij elke 5 euro die je besteedt een zegel en met vier zegels is je spaarkaart vol. Eigenlijk hoef je er maar drie want één zegel krijg je steeds per spaarkaart cadeau! Met een volle spaarkaart kun je met bijbetaling van slechts 2,50 euro een leuk armbandje* uitzoeken. Er zijn maar liefst 5 modellen en die dan weer in vier kleuren. Leuk om dus per kleur de hele set bij elkaar te sparen. Meegeteld? Bij elke 15 euro kun je dus al een leukerd uitzoeken!

Lentegeur
“4711 is binnen!”…..dat bericht knipperde in een WhatsApp berichtje van Vera en voordat zij de doos open had stond ik aan haar balie!
Ik heb van de vorige collectie met Limited Editions maar liefst 4 flesjes in m’n bezit. Elk met een andere combinatie ‘fruit&kruid’ natuurlijk. Dit voorjaar kwam er dus een nieuwe geur in de collectie, de geur is White Peach & Coriander en ook dat is weer een heerlijk frisse eau de cologne. Als je de stempel “4711 is suf en voor oma’s” niet los kunt laten…prima…be my guest! Ben je wél benieuwd naar die vernieuwingsslag die 4711 gemaakt heeft dan moet je maar even gaan ruiken in de winkel. Er staat natuurlijk een tester die je mag gebruiken én er is ook hier een leuke actie gaande! Van deze geur is er namelijk ook een verfrissende douchegel te koop en als je iets van de nieuwe geurlijn koopt krijg je een kleine tube douchegel gratis! (Op=op).

Dat zeg ik, lentefeestje! Vier je mee?

Zonnig weekend!

Lynda

 

PS: denk je aan het verzetten van de klok? Van zaterdag op zondag, van 2.00 uur naar 3.00 uur!

 

*normale winkelprijs is 7,99

About Lynda Hovens