Make-update – Maybelline deel II

By 10 juni 2016 Blog No Comments

Weet je nog? In december schreef ik al eens een stuk over het make up merk Maybelline. Toen ging het over de nieuwe looks voor de feestdagen en de winter. Precies een half jaar later stuurde Maybelline me twee kleuren Vivid Matte Liquid én een zwarte Lash Sensational Luscious mascara. Slimme actie van Maybelline want normaliter zijn het de beauty- en fashionbloggers die dit soort dingen onder de aandacht brengen bij het grote publiek maar daarmee slaan ze een hele belangrijke doelgroep over, de vrouwen zoals jij en ik. Dus, enthousiast over het vorige artikel, stuurden ze me de nieuwe items in hun collectie. Geen flitsende tv-reclame, geen dure tijdschriften met glanzende supersterren maar gewoon, van mij naar jou.

maybelline lipstick

 

Vivid Matte Liquid

Een lipstick die je opbrengt als een gloss en dus vloeibaar is. Zeker in de zomer fijn omdat je dan niet bang hoeft te zijn dat je lipstick in je tas smelt. Laat zich prettig opbrengen, plakt niet en droogt wat matter op dan je van een gloss gewend bent. De kleuren zijn intens en op je lippen precies zoals de kleur in het flesje. Niet té mat zoals sommige matte lipsticks van andere merken maar precies goed voor alle leeftijden. Dat laatste is misschien een kwestie van smaak want ik persoonlijk vind dat hele matte mooi bij jonge meiden/dames maar voor mezelf kies ik toch graag iets met een (beetje) glans. Nou stuurden ze mij nummer 30 (Fuchsia Ecstasy) en 35 (Rebel Red), kleuren die bij een gebruinde huid zeker mooi zullen staan. Ik schoof ze door naar een van mijn dochters omdat zij net wat meer lef heeft op het gebied van lipstick dan haar moeder. J Maybelline, ze zegt “cool” en “thanks”! (We wilden haar mond fotograferen maar je zult het altijd zien, ze kreeg iets tegen haar lip zodat er een snee in kwam en dus niet zo fotogeniek is momenteel 😉 )

maybelline lipstick

maybelline mascara met olie

Lash Sensational mascara

‘Multiplying effect’ staat erop de verpakking, wat letterlijk vertaald zou betekenen dat je wimpers zich zouden vermeerderen. Da’s natuurlijk niet het geval maar door het slimme borsteltje worden ze wel keurig van elkaar gescheiden. Hierdoor líjkt het alsof je meer wimperharen hebt. Een ‘waaier’ in zwart (in mijn geval) voor een mooie oogopslag. Nog een plus is het feit dat er olie in de mascara zit. Het grote voordeel daarvan is dat je wimpers mét mascara bijna net zo zacht zijn/blijven als zonder mascara. Dus geen stijve spinnenpoten maar meer volume en een natuurlijk look. Deze houd ik wél zelf Maybelline! Dankjewel.

maybelline lash sensational

Ben je dus op zoek naar een sprankelende ‘lipstick’ voor deze zomer? Vera heeft 7 nieuwe kleuren in haar Maybellineschap staan. Daar vind je natuurlijk ook de nieuwe mascara. Meer heb je niet nodig als je gezicht al een beetje gekleurd is door de zon toch?

About Lynda Hovens