Natuurlijke haarkleuring

By 4 maart 2016 Blog No Comments

Ik ben natuurlijk blond, qua lifestyle én kleur. Natuurlijk blond uit een pakje of tube, dat lijkt me duidelijk. Alles in strijd tegen het “Scandinavische blond” en omdat het gewoon de kleur is die het beste bij me past. (maakt u uw geintje gerust 😛 ). Aan de hand van mijn huidtoon en oogkleur werd bepaald tijdens een kleurconsult dat vooral de askleurige blond tinten het beste bij mij passen. Wist ik natuurlijk al want áls u mij al kent…..kent u mij blond.

tints of nature

Zelf je haren verven

De meeste van jullie hebben beslist al eens zelf geverfd. Waarschijnlijk met zo’n chemisch goedje waarvan je enorm jeuk/branderig gevoel op je hoofdhuid kreeg óf je hoofdhuid zelfs mee kleurde? Dat stinkende spul waarvan je lelijke vlekken in je handdoek of kleding kreeg die er ook lekker niet meer uit gingen met wassen? O, en vergeet de fijne touwachtige structuur van je haar niet na kleuring. *zucht*…wie mooi wil zijn moet “pijn” lijden maar man er zitten wat nadelen aan dat chemisch kleuren hoor. *tromroffel*…jouw haar is toch zeker ook een Award winnaar waard? (move over Leo DiCaprio) Hoe klinkt dit:

  • Een natuurlijke niet uitwasbare kleurgel die je veilig en eenvoudig op je haar aan kunt brengen?
  • Een haarkleur die ook gebruikt kan worden over andere kleuren van andere merken heen?
  • Een haarverf die ook geschikt is voor gepermanent haar én zelfs voor met Henna behandeld haar?
  • Grijs haar in één keer dekt en conditioneert? (mijn aandacht hebben ze)

Hallo Tints of Nature!

Hele mooie natuurlijke kleuren die tot stand zijn gekomen door toevoeging van o.a. milde kleurpigmenten, natuurlijke plantenextracten zoals Aloë Vera, sinaasappel en grapefruitextracten om je haar in topconditie te houden en vit. E en wortelextracten om je haarschacht te beschermen. Buiten al die fijnigheid STINKT HET NIET! J Geen ammonia en geen resorcinol (een chemische verbinding) in deze haarverf!

Deze verf kan je haarkleur één tint lichter maken of max. 4 tinten donkerder….en het stinkt niet (zei ik dat al?) Voor de dames die van hun Scandinavische blond (lees: grijs) af willen zijn de N-kleuren het meest geschikt.

Je kunt kiezen voor Permanente haarkleuring (100% grijsdekking) of voor de semi-permanente haarkleuring (dekt net iets minder en houdt 6 tot 12 wasbeurten).

Dus:

  • 100% natuurlijk en veelal biologisch
  • geen PPD gebruikt (kan jeuk, zwelling, roodheid, blaren en infecties aan de lymfeklieren veroorzaken -> ieuw!)
  • voorzien van een natuurcosmetica keurmerk
  • veilig voor jongeren en zwangere vrouwen.

Er is niets dat je nog weerhoudt van een nieuwe frisse haarkleur, doe eens gek, de lente komt eraan!

NOTE: natuurlijk getest (op mijn dochter, dat dan weer wel 😛 ) en alles is waar. Geen stank (echt helemaal niks, zelfs niet als je je neus vlak boven het flesje houdt), geen branderig gevoel, gemakkelijk in gebruik, kleur volgens aanduiding op de verpakking en een tevreden dochter (halleluja). Je shampoo en conditioner kun je ook inruilen voor verzorging van dit merk. Dezelfde fijne eigenschappen dus nooit meer een bad hair day (da’s geen belofte maar een voorspelling 🙂 )

Voor hen die het nog nooit eerder deden:

PS: kníppen daar wagen we ons niet zelf aan hoor, daarvoor hebben we natuurlijk Kapsalon Wendy om de hoek van de winkel!

About Lynda Hovens