Wist je dat? Ik praat je bij….

By 27 mei 2016 Blog No Comments

Natuurlijk, het is een Natuurdrogist. Maar wist je dat je er ook hele leuke cadeautjes kunt kopen? Van die leuke, kleine, lieve cadeautjes die je altijd wel voor iemand mee kunt nemen. Als je eens ergens op de koffie gaat is het weer eens wat anders dan een bosje bloemen. Goed voor jezelf zorgen betekent ook dat je jezelf eens moet verwennen. Niet alleen door braaf op tijd je vitamientjes en crèmes te gebruiken maar door gewoon eens iets leuks voor jezelf te kopen dat gewoon écht niet nodig hebt!

Je fronst? Nee toch zeker? Laat mij je deze week eens lekker maken met allemaal leuke spulletjes die net binnen zijn gekomen óf de aankomende week binnen zullen komen. Ik bewaar het samenwerkingsverband tussen Friesland en Grubbenvorst tot het laatste, soort van cliffhanger zeg maar.

Leuke cadeautjes

  • We beginnen bij onze allerkleinste wereldburgers. Alle vieze handjes zullen vanaf nu graag én vaak gewassen worden met de nieuwe Knetterzeep! Het is heel simpel, het is zeep die knettert. Kind kan de was doen……handen wassen in dit geval 😉 . Een nieuw product dat kinderen gaat stimuleren goed hun handjes te wassen. Als enige in de regio heeft Vera deze toffe zeep in nu haar assortiment.

knetterzeep

  • Onze Sportsfreunden, waterdrinkers, avonturiers en anderszins water met zich mee dragende personen kun je blij maken met de Bopp. Bopp is een ergonomische design waterfles met daarin een compartiment voor fruit en/of kruiden. Hierdoor krijgt je water een smaakje en kun je steeds opnieuw een andere smaak water meenemen/drinken. Er gaat maar liefst 650ml in. Hip én milieuvriendelijk water drinken.

blopp waterfles

  • Grote vriend Louis Widmer gaat het kleiner aanpakken. Voor iedereen die op vakantie gaat en liever geen grote pot meeneemt én iedereen die de crème van Louis weleens zou willen proberen zijn er nu de mini’s! Kleine verpakkingen met gezichtsverzorging die je handig meeneemt en die groot genoeg zijn om het eens lekker uit te proberen als je het merk nog niet kent.

louis widmer, vakantiemini's ,

  • Voor je eigen portemonnee is er ook een leuk cadeautje. De populaire zakkenactie is er weer! Maar liefst 20% korting op (bijna*) alles wat in de zak past. Voor hen die geen zak in hun brievenbus vinden liggen er altijd genoeg klaar in de winkel. (Tip: Vaderdag komt eraan, zoals je ziet passen er ook lekkere geurtjes en fijne verzorgingsproducten voor de man in)
  • Voor iedereen (dus ook jezelf) die je gewoon eens wilt verwennen zijn er de Wensdoosjes. Schattige kleine doosjes die óf 3 geurtheelichtjes bevatten óf een lief zeephartje. Aan het doosje hangen verschillende ‘wensen’ zoals bijvoorbeeld Dikke kus, van harte, bedankt, een knuffel, veel geluk, lots of love, hugs & kisses etc. Deze doosje zijn natuurlijk ook superleuk voor de juf of meester aan het einde van het schooljaar (tip).

wensdoosjes

 

Binnenkort verwacht

  • De plannen zijn gemaakt, de inkopen gedaan. Het wachten is op Tim, hij mag even het grote etalageraam wassen 😀 . Er zal dan gestart worden met de nieuwe etalage met als thema: Zon!
  • Het resultaat van een samenwerking tussen Zuid en Noord, Grubbenvorst en Friesland. Unieke ontwerpen zijn binnenkort gewoon te koop bij de Natuurdrogist. Eigen ontwerp, geschikt voor iedereen, origineel en een antwoord op veler verzoek. Ik werd gesommeerd het cryptisch te houden, dus dat deed ik hierbij 🙂 . Kan je wel verklappen dat het, en ik citeer Vera even, ‘keileuk’ zal zijn.

Dus dat, je bent weer bijgepraat! Tot volgende week!

About Lynda Hovens