Organic & Pure – way of life

By 21 januari 2017 Blog No Comments

Natuurlijk, het is de laatste jaren heel ‘hip’ om aan de slag te gaan met zgn. superfoods, om bewustere keuzes te maken voor natuurlijke materialen voor zowel kleding als meubels en woonaccessoires en de Natuurdrogist hoort in dat rijtje ook thuis. Alleen…..een bezoek aan de Natuurdrogist is geen echte trend, het is een keuze die je maakt voor nu en voor de toekomst. Het is een manier van leven, een way of life, dat doe je niet voor even maar voor altijd. Je kiest het beste voor jezelf….én voor de wereld om je heen. Je geniet van het leven en gunt dat ook alle mensen en dieren die nog na jou zullen komen. Dus dat. ‘Groen’ is een routine die je toepast in je dagelijkse leven, het wordt een routine die er overigens ook nog eens voor zorgt dat je ecologische ‘footprint’ beperkt blijft. Wat wil je? Stampend met z’n allen dwars over onze mooie wereld, een ravage achterlatend voor de rest? Waarom zou je dat willen als je met bewustere keuzes zowel jezelf als het milieu kunt eren?

Ik kreeg een tasje! M’n dochter appte me dat er een papieren tasje was afgeleverd door Vera met de boodschap dat ‘WE’ (daar was dochter zeer stellig in) het mochten gaan proberen! Wat erin zat? De nieuwe lijn van Herôme! Organic & Pure is de ‘groene’ lijn van het bekende hand- en nagelverzorgingsmerk en wát een aanwinst! Niet schadelijk voor jou en niet schadelijk voor het milieu.

Ik ging aan de slag met:

  • Organic hand cream
  • Organic oil
  • Organic nail hardener
  • Organic 2 in 1 base & topcoat
  • Organic cuticle softener
  • Organic nail polish remover (!)

Al deze producten bevatten geen kleurstoffen en geen parabenen. Ze bevatten een parfum zonder allergenen, heel veel rijke natuurlijk oliën, zeer zachte en natuurvriendelijke conserveringsmiddelen, emulgatoren van olijven die zo zacht mogelijk zijn voor je nagels en huid, stamcellen om celvernieuwing te stimuleren en het verouderingsproces tegen te gaan.

Nagellakremover zonder aceton
Ik begon met het schoonmaken van mijn nagels. De knalrode nagellak was wel meteen een uitdaging voor de nagellak remover zonder aceton moet ik zeggen, het lukte natuurlijk wel maar ik had er meer van nodig dan wanneer ik een standaard remover zou gebruiken. De geur is absoluut niet irritant (dikke plus). Daarna verzorgde ik mijn nagelriemen (en nagels) met de cuticle softener en werkte zo het rijtje af (nail hardener, topcoat, olie en handcream). Ik was al bekend met de producten van Herôme en moet eerlijk zeggen dat ik de olie en de handcream fijner vindt dan de standaard producten, ze ruiken lekkerder. De andere producten doen absoluut niet onder voor de traditionele lijn.

Herôme Organic & Pure
Als je dus nog geen hand- en nagelverzorging gebruikte omdat je het bijvoorbeeld te belastend vond voor het milieu dan kun je nu je hart ophalen en geruststellen. De Herôme Organic & Pure lijn staat vanaf nú ook bij de Natuurdrogist Vera Beauty & Health! Best heel tof want er zijn slechts 12 winkels in heel Nederland waar Herôme de lijn heeft aangeboden en daar is ‘onze ‘ Natuurdrogist er dus één van! Wil je alles eerst een zelf uitproberen? (Jouw wensen/eisen zijn immers weer heel anders dan die van mij) Er zijn kleine (probeer)verpakkingen te koop waarmee je zelf kunt gaan ervaren of je het fijne producten vindt.

Vraag ook gerust even naar het informatieblad dat Vera heeft, daarop staat duidelijk beschreven wat elk product precies voor je doet en wat erin zit….of juist niet ;).

Herôme Organic & Pure is zo mild mogelijk geproduceerd, niet schadelijk voor het milieu en zacht en verzorgend voor jouw nagels en handen. Je herkent de flesjes (natuurlijk) aan de groene opdruk. Ik ben benieuwd wat jíj ervan vindt.

Fijn weekend!

Lynda

About Lynda Hovens