Stop de tijd – neem de tijd!

By 21 oktober 2016 Blog No Comments

Hallo herfstvakantie! De eerste periode na de zomervakantie zit erop, langzaamaan gaan we richting het einde van het jaar. Tot die tijd zijn er dus nog flink wat werkweken maar ook gezellige dagen zoals Sint Maarten, Sinterklaas en de Kerstperiode om te vieren en van te genieten. Dat allemaal later…..nú herfstvakantie! Stop de tijd even als het lukt, neem daarmee de tijd voor jezelf. Omdat het zó belangrijk is om zo nu en dan even helemaal niks te hoeven, om eens extra goed voor jezelf te zorgen. Hierin ligt overigens ook een uitdaging voor Vera en ondergetekende, wij zijn niet van die stilzitters 😀 .

Op zich is dat laatste vooral goed voor jullie want er staan de komende periode een aantal leuke dingen op de agenda waar wij energie in zullen steken zodat jullie weer eens lekker kunnen genieten. Deal?  Wat kun je doen?

voeten

  • De voetencheck – volgende week vrijdag, 28 oktober,  is Yvonne van Mil aanwezig in de winkel. Yvonne is een ervaren medisch pedicure en zij zal een gratis Voetcheck doen bij hen die dat willen! Ze geeft advies over voetklachten als een risicovoet (reumavoet en diabetische voet), nagelaandoeningen, huidaandoeningen en technieken zoals nagelreparatie. Je mag je schoenen en kousen uitdoen maar dat hóeft niet persé als je dat liever niet doet. Het is wél raadzaam een afspraak te maken zodat je zeker bent van een plekje. Ook heren zijn van harte welkom!
    EXTRA: iedereen die een Voetcheck laat doen krijgt een mooie goodiebag mee naar huis.ladiesnight1
  • Bezoek de Ladiesnight bij Interchalet in Horst – op woensdag 9 november zal Vera Beauty & Health met een mooie stand vol leuke artikelen voor jezelf of een ander (decembercadeau?) aanwezig zijn tijdens de Ladiesnight van Interchalet. Van 18.00 tot 21.00 uur kun je even lekker snuffelen en genieten van alle mooie stands en hebbedingen speciaal voor vrouwen. Je leest er alles over op de website van Interchalet.therme hammam
  • In bad! – neem deze vakantie eens extra de tijd om de badkamer voor jezelf te claimen. Deur op slot, verwarming aan, mooie badproducten binnen handbereik en verder niks! Therme Hammam verheft baden tot Oosterse kunst en zeg zelf, je verdient niet minder dan dat! Diepreinigend, mysterieus geurend en intensief verzorgend, dát zijn de producten van Therme Hammam. Geniet van de warmte en de intense geuren die niet alleen je lichaam maar ook je geest laten ontspannen.

Mocht je nou niet graag in bad gaan maar meer van een uitgebreide douchebeurt houden dan kun je deze producten ook gewoon gebruiken, geen nood. De Black Mud Scrub is een zwarte klei die je huid reinigt, hydrateert en verzorgt in één keer. Masseer je lichaamshuid met ronddraaiende beweging en verwijder zo dode huidcellen en stimuleer je bloedcirculatie. De Bodybutter en de Dry Oil gebruik je na afloop van je douche- of badbeurt om je huid nog even lekker te verzorgen en hydrateren na al dat warme water.

Nou, klinkt heerlijk toch? Een moment voor voet, geest en lichaam…….op een presenteerblaadje. Je zou gék zijn als je dit advies niet ter harte neemt 😉 .

 

About Lynda Hovens