Zuinig zijn op jezelf – Huidverzorging van Zarqa

By 14 september 2017 Blog No Comments

Hey, hallo! Hoe was je zomer? Ben je er even lekker tussenuit geweest of heb je genoten van het grote nietsdoen in eigen omgeving? Zo langzaamaan is iedereen wel weer aan het werk en terug naar school. Ook begint de stof van een onregelmatige vakantie en ‘lang leve de lol’ weer neer te dalen en komen we weer in ons dagelijkse ritme. Ritme is goed, ritme is niet saai, ritme is zelfs belangrijk. Iedereen heeft z’n eigen ritme en volgt zijn eigen routines, het dagelijkse ding zeg maar. Het kost misschien een paar dagen om weer te wennen en weer je draai te vinden in het leven van alledag maar als je gewoon meteen goed begint dan ben je binnen no time weer back on track!

 

Huidverzorging van Zarqa

De zon, de zee, het chloorwater……je huid heeft een zomer lang vanalles moeten verduren. Dat is voor even niet erg maar het is wel zaak dat je er weer goed voor gaat zorgen. Terug in het ritme, zoek weer de balans!  Geef je huid rust en een goede verzorging om weer op adem te komen, kies voor een product dat je huid geeft wat hij nodig heeft. Zarqa is een goede keuze om het goed maar voorzichtig aan te pakken. Waarom?

Zarqa is mild en zuiver en ontwikkeld om risico op allergie tot een minimum te beperken. De producten van dit merk bevatten geen onnodige conserveringsmiddelen en geen parfum waardoor ze zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige huid. Het is een zuivere en eerlijke huidverzorging die je huid (weer) in balans brengt. Geen onnodige poespas, geen flitsende reclames op tv en geen overdreven marketingstrategie om de consument te overtuigen. Allemaal niet nodig want als je het eenmaal geprobeerd hebt ben je meteen overtuigd, het product doet wat het belooft en heeft daar geen hulp bij nodig.

Je kunt alle producten van Zarqa los kopen bij de natuurdrogist en zo zelf een pakket op maat samenstellen. Je kunt ook een mooie geschenkdoos kopen voor als je iemand eens flink wil verwennen. Er zijn zelfs speciale producten voor kids, hun huidje wil je toch zeker zo lang als mogelijk optimaal houden? Alles is nog in ontwikkeling bij die hummels, daar moet je gewoon geen rare dingen mee uithalen.

De verpakkingen van Zarqa zijn mooi en puur, ze kunnen prima in je badkamer blijven staan. Het oog wil immers ook wat 😉.

Wees lief voor jezelf!

Terug naar de dagelijkse drukte betekent voor de meeste mensen dat ze weer flink aan de bak moeten. Het is dan juist belangrijk dat je rust neemt, wees lief voor jezelf! Een fijn pakketje met nieuwe huidverzorging, een lekkere zachte handdoek, je favoriete muziek op de achtergrond, claim de badkamer even helemaal voor jezelf. Kan ik je overtuigen de producten van Zarqa eens te gaan proberen? Kies eventueel eerst voor één product en breidt dan je collectie uit. Leuke bijkomstigheid is dat de spaaractie voor mooie handdoeken weer is begonnen. Zo spaar je bij je nieuwe aankopen meteen voor een aantal heerlijke nieuwe handdoeken (kleur naar keuze). Ik kan daar heel blij van worden. Alles weer soort van onder controle, het goede voornemen om nou eens écht die ‘tijd voor mezelf’ te gaan claimen én een stapeltje nieuwe, frisse handdoeken in m’n badkamer. Mensen, je zou bijna blíj zijn dat de zomervakantie voorbij is toch?

Fijne week!

Lynda

About Lynda Hovens