BoutifulBountiful


Gezonde voeding voor een bewuste leefstijl
In een tijd waarin het leven snel geleefd wordt en de mens vooral op zoek is naar gemak, is voeding een bijkomstigheid geworden en geen duidelijke levensbehoefte meer. Hierdoor maken we niet altijd de juiste keuzes. Dit heeft grote gevolgen voor ons lichaam.
Kijk eens bewust om je heen en zie de grote groei van het aantal mensen met een voedingsintolerantie, een allergie, de toename van het aantal mensen met overgewicht en de grote groei van het aantal diabetici.
Deze ontwikkeling heeft Bountiful er toe aangezet een concept te bedenken om goede voeding dichter bij jou te brengen.

Bountiful levert de belangrijkste, meest gevraagde en lekkerste reformproducten in een frisse en eigentijdse uitstraling je zo kennis te laten maken met deze gezonde categorie.

Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief.
Hierin staan regelmatig heerlijke recepten met onder andere de producten van Bountiful!

Schulp


schulp-vruchtensappenPuur sap van heerlijk fruit
Je proeft het: een fles sap van Schulp Vruchtensappen is een fles vol fruit.
Gezond fruit, voornamelijk afkomstig uit Hollandse boomgaarden.

Welke van de vele smaken je ook kiest, je proeft altijd puur vruchtensap.
Zo uit de natuur, zonder enige toevoeging.
Dus geen suiker, kleur-, geur en/of smaakstoffen.

Numi thee

 

NumiEen thee belevenis
Numi is het werk van Ahmed & Reem, broer en zus.
Reem is kunstenares die met haar prachtige handgeschilderde voorstellingen de verpakkingen van Numi verfraait. Geïnspireerd door foto’s die Ahmed heeft gemaakt tijdens zijn vele reizen op zoek naar exotische theeën en kruiden.

Thee is als een vloeibare meditatie die ons herinnert aan een plek waar we de tijd vinden voor onze gedachten en inzichten.

Kwaliteit en echtheid
Kwaliteit van het hele blad: Numi gebruikt biologische thee van het hele blad. Geen bitter smakend theepoeder.
Elk theezakje geeft zo de kwaliteit van losse thee, vol en rijk van smaak.

Geen oliën of smaakstoffen: Voor het maken van de “puurste thee ter wereld” gebruikt Numi alleen echt fruit, bloemen en kruiden. Zonder toevoeging van oliën of smaakstoffen die gebruikelijk zijn in de reguliere handel. Dit maakt een unieke biologische thee met een pure smaak.

Biologisch en Fair Trade: Met een passie voor mensen en nieuwe ervaringen, reist het Numi Tea’m naar de thee producerende landen en betrekt zijn thee en kruiden direct van de telers.
Dit verzekerd ons van de meest verse en recent in het seizoen geplukte ingrediënten.
De thee en kruiden zijn gecertificeerd biologisch, Fair Trade, Kosher en Halal

Afbreekbare theezakjes: De theezakjes zijn volledig biologisch afbreekbaar.
Zij volgen niet de trend van ‘Silky’ het doorzichtige theezakje van nylon of polyester.
Deze zijn niet afbreekbaar. Numi theezakjes zijn geheel composteerbaar.

English Tea Shop

ETSLogo1English Tea Shop wordt gemaakt door pure theeliefhebbers. Zij zien het als hun missie om het perfecte kopje thee te maken en deze thee met iedereen te delen. Hiertoe kopen zij de fijnste en meest smaakvolle ingrediënten direct in bij boeren en telers over de gehele wereld. In het hart van Sri Lanka, wordt met meer dan 20 jaar vakmanschap, kennis en ervaring de biologische thee met de hand geplukt, verwerkt, samengesteld en verpakt. Hierdoor kan de premium biologische kwaliteit en versheid van deze heerlijke thee blijvend worden gegarandeerd.

Naast een passie voor thee heeft English Tea Shop een passie voor duurzame waarden, voor mensen en voor het milieu. Een passie om dingen eerlijk, gezond en natuurlijk te houden voor iedereen. Daarom is de thee gecertificeerd biologisch en Fair Trade en dragen een aantal het Rainforest Alliance keurmerk of Ethical Tea certificaat. Alle thee en alle ingredienten worden verkregen van plantages waarop duurzame landbouw wordt bedreven en worden verpakt in biologisch afbreekbare of recyclebare verpakking.

Met haar onderscheidende, aantrekkelijke uitstraling en modern Engelse heritage probeert English Tea Shop haar liefde en passie over te brengen op een jongere, avontuurlijke doelgroep. Zij zullen zich aangesproken voelen door deze uitstraling en de eerlijke, biologische kwaliteit van English Tea Shop in een zeer complete en kleurrijke range van smaken en verpakkingen.

Jacob Hooy

JacobGespecialiseerd in kruiden en specerijen
In 1743 opende Jacob Hooy een kruidenkraam op de Amsterdamse Nieuwmarkt.
Hier begon, met de verkoop van kruiden en specerijen, de rijke historie van het bedrijf.

Wij hebben momenteel diverse theeën en de bekende “gele zakjes” in ons assortiment.
Ben je op zoek naar een product wat nog niet in ons assortiment staat?
Laat het ons weten, bestellen is een kleine moeite!