New Care

New CareEen goede voeding is belangrijk voor je lichaam
Voedingssupplementen kunnen een belangrijke aanvulling zijn. Je lichaam verdient immers een goede verzorging: eerlijk & puur.
Met dat doel heeft New Care Supplements b.v. een uitgebreide voedingssupplementenlijn ontwikkeld, die is samengesteld volgens recente wetenschappelijke ontwikkelingen.
De kwaliteit en invloed van de producten is goed.

New Care is een oer-Nederlandse, jonge en ambitieuze producent; een tikkeltje eigenwijs, omdat we het anders willen doen. Met handige doordrukstrips bijvoorbeeld en gebruiksaanwijzingen, waarmee we je goed van leesbare informatie kunnen voorzien. De New Care voedingssupplementenlijn bestaat uit een groot aantal producten, onderverdeeld in zes segmenten met ieder haar eigen kleur en identiteit:

VITAMINEN, MINERALEN, KRUIDEN, SPECIAAL, TREND en FYTO.

De eerste drie segmenten zijn een verzameling van alle enkelvoudige vitaminen-, mineralen- en kruidenpreparaten.
Bij de SPECIAAL producten worden vitaminen, mineralen en kruiden in combinatie gebruikt.
De TREND producten richten zich op een niet-alledaags gezondheidsvraagstuk.
De FYTO lijn bestaat uit producten voor neus, keel, oren, ogen en de huid.

Met deze zesdeling hebben we op vrijwel iedere vraag over vitaliteit en het behoud van je gezondheid een passend antwoord.

Orthica

OrthicaHaal meer uit een gezond leven
Goede, uitgebalanceerde voeding en voldoende beweging en ontspanning helpen niet alleen om vandaag fit te zijn maar ook in de toekomst gezond te blijven.
Bovendien kunnen levensfases zoals groei, zwangerschap en de overgangsjaren een verhoogde behoefte aan specifieke voedingsstoffen met zich meebrengen.
Stress-situaties kunnen invloed hebben op het natuurlijke evenwicht. In deze gevallen kan ondersteuning van de gezondheid met voedingssupplementen van Orthica gewenst zijn om optimaal te kunnen blijven genieten. Die ondersteuning is niet voor iedereen gelijk.
Daarom heeft Orthica speciale producten voor onder andere kinderen, voor senioren, voor mannen en voor vrouwen.

Orthica beoogt al 30 jaar bij te dragen aan de kwaliteit van leven in elke fase en elke situatie. Daartoe delen we kennis met artsen, therapeuten en diëtisten, doen onderzoek en ontwikkelen producten die van hoogwaardige kwaliteit zijn en zijn afgestemd op de variëteit van situaties in het dagelijkse leven. Het zijn producten die naast gezonde voeding, voldoende ontspanning en beweging een bijdrage kunnen leveren aan een gezond leven.
Orthica ontwikkelt op deze manier uiteenlopende voedingssupplementen voor iedereen die, in wat voor fase van het leven en gezondheidssituatie dan ook, iets extra’s kan gebruiken.