Christa
Oprichtster Christa Kunzeler – Lemmen:

Een paar jaar geleden werd bij mijn zus glutenintolerantie (Coeliakie) gediagnosticeerd. Even stond voor haar alles stil. Destijds wilde ik al graag mensen gaan helpen met recepten en informatie. Dit verwaterde omdat ik niet wist hoe ik het moest gaan invullen. In de afgelopen jaren is er een enorme explosie in glutenvrije producten en diensten ontstaan.

Het idee voor Fructoosje is begin 2013 geboren. Toen werd er bij mijn nichtje fructose en lactose intolerantie vastgesteld. Des te meer ben ik er nu wel van overtuigd iets op te kunnen zetten. 10 mei 2014 werd mijn website gelanceerd. Op 10 november 2014 kregen we ook voor onze dochter een definitieve diagnose dat ze fructose intolerant is.

Om onze dochter, mijn nichtje, zus en andere mensen met een intolerantie te kunnen helpen ben ik op zoek gegaan naar lekkere fructose arme producten maar ook naar glutenvrije en lactosevrije. Elke keer vind ik weer iets nieuws, maar vooral lekkers. Dit alles werd gebundeld in mijn webshop, die op 16 maart 2015 de lucht in ging. De naam Fructoosje kwam tot stand op het terras, met dank aan mijn beste vriendin Carin!

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties mail me dan gerust op info@fructoosje.nl.

Foto Fructoosje

Hallo, mijn naam is Fructoosje. Omdat ik te horen heb gekregen bij de dokter dat ik fructose intolerantie heb is mama, Matoosje, steeds voor mij op zoek naar lekkere dingen met heel weinig of zonder fructose.

Ik ben de grote zus van Glutoosje, hij is gluten intolerant en mijn jongste zusje is lactose intolerant en heet Lactoosje. Meer informatie over Glutoosje vind je op www.glutoosje.nl, Lactoosje haar site heet www.lactoosje.nl.

Ik sta voor je klaar met lekkere producten, recepten, informatie en originele oplossingen.