Nicole

Mijn naam is Nicole Crooijmans en sinds 2001 woon ik samen met mijn man Martin en mijn kinderen Justin en Melvin in Grubbenvorst. Van origine ben ik bedrijfsjournalist. In 2006 heb ik een basiscursus massage gedaan en ik wist: Dit wil ik doen! Vanaf dat moment ben ik mijn passie ingedoken en oefen ik mijn vak met heel veel plezier uit.

Ik heb diverse  opleidingen in verschillende richtingen gevolgd  (zie opleiding en kwalificaties) en ook diverse ervaringen mogen opdoen. Zo heb ik naast mijn studies ook een dames team voetballen begeleid en op de Health afdeling van de Thermenlandschap  Sanadome gewerkt. Uiteindelijk heb ik mijn eigen weg gevonden en ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan. In 2014 heb ik de opleiding Integrale Massagetherapie afgerond. Momenteel volg ik de opleiding HBO medische basiskennis Plato. Deze rond ik  in 2016 af met het doel om me  in te schrijven bij een beroepsvereniging.

Ik heb mij gespecialiseerd  in massage voor  mensen met een zorgvraag. Ik geef de training “Verwenzorg” voor iedereen die belangstelling heeft voor  dit thema.

In eerste plaats is voor mij een professionele behandeling belangrijk maar niet minder  belangrijk is het creëren van een rustmoment voor jezelf.  Het geeft je de ruimte om stil te staan en thuis te komen bij jezelf.

Voor meer informatie kun je terecht op mijn website
Heb je bij Vera een product aangeschaft waarmee je graag behandelt wilt worden neem dit product dan mee.
Het is ook mogelijk om bij Vera Beauty & Health cadeaubonnen te kopen voor een behandeling bij mij in de praktijk.

Even aandacht alleen voor jou…

Nicole Crooijmans
Lottumseweg 43
5971 BV Grubbenvorst
06-21663823